Home /  Predstave /  Projekti u pripremi

Bez pogovora, Harold Pinter
Radoš Marsenić, nezaboravan u predstavama „Bukovski za šankom“ i „Čovek, zver i vrlina“ igraće se, ovoga puta mačem sa dve oštrice nobelovca Harolda Pintera. Pinter nadahnut Beketom, Marsenić nadahnut Pinterom. Uloge su poverene reditelju Radošu Marseniću i brilijantnom Mirku Radeki. Premijera u decembru.

Letenje
Nataša Milović, mlada i talentovana umetnica, direktor scene „Carina“, dokazana kao reditelj i producent, ovoga puta u ulozi dramaturga. U okviru novog projekta Teatra Levo, koji će promovisati savremene dramske tekstove, biće postavljeno javno čitanje ove drame. Projekat predviđa i učešće profesionalnih glumaca. Ova drama je dobitnik treće nagrade na Konkursu za savremeni dramski tekst, koji je Teatar Levo raspisao 2010. godine.

Zanovogodisnja zavrzlama
Ovaj poklon najmlađima povodom Novogodišnjih i Božićnih praznika vodi vas na severni pol, gde vas očekuje takmičenje za novu Novu Godinu. Susrešćete se sa nizom zanimljivih likova koa što su Lupi Lu, Čistunica Blistić, Sveznalko Mudrić, Savršena Superić, Fića Lezilebović… Naravno očekujte i Deda Mraza. Pisac teksta je Anika Lehki, koja će uraditi i postavku. Premijera u decembru.

Proces
Kafka, ali kakav. Drugačiji. Pravi. Goli. Uskoro više informacija!

Dom Bernarde Albe
Federiko Garsija Lorka pisac vizionar i istraživač čovekovih najdubljih i najskrivenijih kutaka, koji tako jasno prepoznaje i oseća, svakako ima svoje mesto i svoj trenutak u Tetru Levo. Detalji nek ostanu iznenađenje, budite u toku.