Home /  Škola glume /  Sezona 2020/2021. /  Zašto škola glume?

Želite da se bavite glumom?

Želite da glumite na pravoj sceni, pred pravom publikom, da se Vaš talenat primeti, da zaigrate u jednoj od novih predstava našeg teatra?

Škola glume namenjena je svim zaljubljenicima u magiju pozorišta i umetnost glume, bez obzira na uzrast, prethodno scensko iskustvo i lične glumačke afinitete.

Brižljivo je planiran, uobličen i prilagođen svakoj grupi.

Kroz postepenu, stručnu i pažljivo osmišljenu edukaciju, koja neguje lične sposobnosti i talenat svakog učenika, polaznici ubrzo stiču mogućnost da konkurišu za mesto u glumačkom ansamblu našeg teatra i izađu na veliku scenu našeg grada, a kroz gostovanja i turneje, priliku da se u njihov talenat uveri i najšira publika.

Program nastave škole obezbeđuje najpotpuniji ulazak u svet pozorišta.

Edukaciju vode stručni i iskusni predavači, čije će znanje i originalan pedagoški pristup omogućiti svakom od učenika da napreduje, razvija svoje glumačke sposobnosti, dati mu priliku da svoj talenat obogati i pokaže na sceni.

Predavači će vam svojim predanim radom, pomoći da ovladate svim svojim talentima i postanete kompletan glumac.

Steći ćete sva znanja i veštine koje su neophodne na sceni: govor, dikcija, verbalna i fizička scenska akcija, pokret, pantomima, akrobatika, scenske borbe, oprobaćete se u svim žanrovima: komedija, vodvilj, farsa, drama, naučićete šta je psihološko, poetsko, verbalno, neverbalno, dramsko i plesno izražavanje, doživećete zabavno, urnebesno, ozbiljno, uzvišeno, ali uvek samo iskreno i snažno pozorište.

Biće to Vaša lična teatarska avantura.

O školi glume

Prijavite se za Audiciju!